Ett år som utvecklare på Appli!

Igår firade Arvid sitt första år som utvecklare hos oss på Appli. För att uppmärksamma detta valde vi att ta en liten intervju med honom för att höra hur första året har varit!

Ett år på Appli!

Hur är känslan nu efter ditt första år som utvecklare? 

- Känslan är på topp. Första året på Appli och som utvecklare har både varit utmanande och roligt. Det är väl lite av en klassiker att säga men det stämmer väldigt väl. I jämförelse med studierna är det spännande att få vara med och utveckla lösningar som faktiskt används i verkligheten.

Finns det något projekt som du är extra stolt över att ha varit en del av?

- Det var otroligt givande att vara med på en hel projektresa. Amajo-projektet (en kund till oss som beställde en ny webbshop i Norge) var mitt första projekt som jag var med från början till slut. Jag utvecklade framför allt front-end delen vilket jag blev nöjd med. 

 Vad har varit den största utmaningen för dig under året? 

- Jag har alltid varit en ”front-endare” men efter att jag börjat på Appli har jag även fått börja med back-end vilket har varit en utmaning. Det ska bli kul när man är flytande i båda delar.

Vilka nya färdigheter har du utvecklat sedan du började? 

- Noggrannhet. Oavsett vad jag arbetat med tidigare, har jag alltid försökt vara noga i mitt arbete men i denna branschen är det ännu viktigare att vara extra noggrann. Ifall jag slarvar tillräckligt stort, kan det bli tråkiga konsekvenser för våra kunder. Så kontentan är att man kan aldrig vara FÖR noggrann!

Sist men inte minst, om du fick en superkraft för att lösa buggar snabbare, vilken skulle det vara?

- Knäppa med fingrarna så att buggarna löser sig automatiskt hade ju varit rätt trevligt!

Vi säger grattis till Arvid men även till oss som har fått en kompetent och härlig kollega till vårt team! 

MOBILE ONLY

Om artikeln

Publicerad av

Amadeus Hedenör

amadeus in profile

Relaterade artiklar

Våra senaste nyheter

Blogg
4 JULI 2024

Sommartider Appli 2024!

Nu närmar vi oss semestertider med stormsteg och med det vill vi passa på att tacka för ett fint första halvår av 2024!

Blogg
20 JUNI 2024

Sommarfest 2024

Igår hade vi sommarfest som traditionsenligt innebar att vi startade vid Boulebaren med flera härliga parti boulespel för att sedan spatsera vidare mot en trevlig middag på Pivo med nästan hela...

Nyheter
13 JUNI 2024

Lansering av Guider - Vår nya kunskapsbank!

Idag går vi live med vår nya sida ”Guider” på Appli.se! Denna sidan är utformad för att erbjuda våra användare och potentiella kunder en omfattande kunskapsbank, fylld med insikter och...