This section contains the background image for the mobile version. 

Årsutskick 2017

För att summera året som gått, har vi i år valt att publicera ett årsutskick med samlade nyheter från kunder och projekt som berört 2017.

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del. Nya kunder har tillkommit och några har lämnat och vissa befintliga kunder har utökat samarbetet till "partnerliknande" förhållande, något vi strävar efter då vi snarare ser oss som it-partner än något annat.

För att summera året som snart är slut så har vi i år valt att publicera ett årsutskick med ett urval av nyheter från kunder och projekt som jobbat 2017. Sista sidan i årsutskicket bjuder på en lite historisk tillbakablick till Applitrons ungdom. 

 

Med det vill vi önska alla en

 

God Jul & Gott Nytt 2018.

 Klicka på bilden för att visa utskicket

Våra senaste nyheter

Nyheter
29 NOVEMBER 2017

Snabba upp laddningstiden på företagets hemsida..

Nuförtiden börjar vi bli bortskämda med snabbt internet, i hemmet, på jobbet och i mobilen. Testa din hemsida eller e-butik med hjälp av olika tjänster för att hitta flaskhalsarna.

Nyheter
20 OKTOBER 2017

Isicom lanserar integrerade e-butik

IsiCom har jobbat med integrerad internetförsäljning av headsets och tillbehörsprodukter i flera år.

Nyheter
19 SEPTEMBER 2017

IsiCom moderniserar sin lagerhantering

För att effektivisera arbetet på lagret var IsiCom i ett tidigt skede med i Adelivery projektet för mobila utleveranser.