Adelivery – Appli’s WMS-system

Appli’s Adelivery är ett etablerat och pålitligt WMS-system (Warehouse Management System) som har hjälpt flera av våra kunder att effektivisera och automatisera sina lagerprocesser genom åren.

Adelivery är fullt integrerat med affärssystemet Standard ERP by HansaWorld och ger användarna en komplett lösning för att optimera lagerhanteringen – allt från inleveranser och plockorder till inventering och utleveranser. Systemet fungerar smidigt i realtid via mobila handscanners, vilket gör det möjligt för användare att hantera lageraktiviteter var som helst på lagret, med full kontroll över processerna.

Nyckelfunktioner i Adelivery

Integration med Standard ERP: Adelivery är designat för att fungera sömlöst tillsammans med Standard ERP, vilket gör det enkelt att integrera lagerhanteringen med andra affärskritiska processer såsom försäljning, inköp och bokföring. Detta skapar ett mer strömlinjeformat arbetsflöde där information kan delas och uppdateras automatiskt mellan systemen.

Handscanner-baserad hantering: Genom att använda en mobil handscanner kan lagerpersonal hantera allt från inleverans till plockning och inventering direkt på golvet. Detta eliminerar behovet av pappersarbete och minimerar risken för fel som ofta uppstår vid manuell datainmatning.

Realtidsuppdateringar: Med Adelivery får företag tillgång till ständigt uppdaterad information om lagersaldon, plockstatus och andra kritiska lagerprocesser. Detta innebär att lagerpersonal alltid har tillgång till den senaste informationen, vilket möjliggör snabba och välgrundade beslut.

Användarvänligt gränssnitt: Systemet är utformat för att vara enkelt att använda, även för personal som inte är vana vid avancerad teknologisk utrustning. Genom att minimera den tekniska barriären kan företag snabbt implementera systemet och få det i bruk utan långa utbildningsperioder.

Flexibilitet och skalbarhet: Adelivery är anpassningsbart och kan anpassas efter verksamhetens specifika behov. Oavsett om företaget hanterar ett litet lager eller en större distributionscentral kan systemet skalas upp eller ned för att möta de aktuella kraven. Det är också möjligt att bygga ut med fler funktioner allteftersom verksamheten växer.

Automatiserade processer: Adelivery effektiviserar arbetsflödet genom att automatisera rutinuppgifter såsom lageruppdateringar, inventering och plockordrar. Detta sparar både tid och resurser för företaget och frigör lagerpersonal att fokusera på andra, mer värdeskapande aktiviteter.

Företag som använder Adelivery får en rad fördelar som hjälper dem att hantera sina lager mer effektivt. Tack vare den mobila plattformen kan lagrets produktivitet öka samtidigt som mänskliga fel minskas. Realtidsuppdateringen och integreringen med Standard ERP ger full insyn i hela lagerflödet, vilket i sin tur underlättar beslutsfattande och strategisk planering. Adelivery’s flexibilitet gör det också till ett utmärkt val för företag som växer eller förändrar sin lagerstruktur. Systemet kan anpassas till nya processer och krav, vilket säkerställer att företag kan fortsätta vara konkurrenskraftiga i en föränderlig marknad.

MOBILE ONLY

Om artikeln

Publicerad av

Amadeus Hedenör

amadeus in profile

Relaterade artiklar

Våra senaste nyheter

Nyheter
12 SEPTEMBER 2024

Abilia-koncernen lanserar ny hybridwebshop för..

Amajo, numera en del av den snabbt växande Abilia-koncernen, lanserar en helt ny e-handel baserad på e-handelsplattformen Prestashop med Appli som partner.

Nyheter
15 AUGUSTI 2024

Ett år som utvecklare på Appli!

Igår firade Arvid sitt första år som utvecklare hos oss på Appli. För att uppmärksamma detta valde vi att ta en liten intervju med honom för att höra hur första året har varit!

Blogg
4 JULI 2024

Sommartider Appli 2024!

Nu närmar vi oss semestertider med stormsteg och med det vill vi passa på att tacka för ett fint första halvår av 2024!