Appli lanserar integration mellan Business Central och Prestashop!

Vi på Appli är glada att meddela att vi nu har lanserat en ny integration mellan Microsoft Business Central och e-handelsplattformen Prestashop.

Denna lösning gör det möjligt för företag som använder Business Central att enkelt hantera sin e-handel och integrera sina affärsprocesser på ett smidigt sätt. Vi har redan implementerat lösningen hos vår kund Isicom AB, där vi har lanserat två B2B-webbshoppar – en för den svenska och en för den norska marknaden. Dessa shoppar är direkt kopplade till Business Central, vilket underlättar synkronisering av produkter, lagerstatus, kunddata och orderhantering.

Genom att automatisera flöden och säkerställa att all data alltid är aktuell skapar integrationen en effektivare hantering och förbättrad kundupplevelse. Detta är ett viktigt steg i vårt arbete med att leverera flexibla och anpassade e-handelslösningar för företag.

”Vi är otroligt glada över att nu bredda vår e-handelslösning mot ytterligare ett affärssystem, i detta fall Business Central. Att koppla på flera affärssystemsintegrationer ligger helt i vår linje att växa inom e-handelssegmentet” säger Sebastian Bergström Kvidén, CEO på Appli.

Integrationen mellan Prestashop och Business Central bygger på vår nu nästan 10 års beprövade WS-Connect plattform som fungerar som ett så kallat mellanlager för att webshopen och affärssystemet  skall kunna kommunicera med varandra i realtid. 

MOBILE ONLY

Om artikeln

Publicerad av

Amadeus Hedenör

amadeus in profile

Relaterade artiklar

Våra senaste nyheter

Guider
19 SEPTEMBER 2024

Adelivery – Appli’s WMS-system

Appli’s Adelivery är ett etablerat och pålitligt WMS-system (Warehouse Management System) som har hjälpt flera av våra kunder att effektivisera och automatisera sina lagerprocesser genom åren.

Nyheter
12 SEPTEMBER 2024

Abilia-koncernen lanserar ny hybridwebshop för..

Amajo, numera en del av den snabbt växande Abilia-koncernen, lanserar en helt ny e-handel baserad på e-handelsplattformen Prestashop med Appli som partner.

Nyheter
15 AUGUSTI 2024

Ett år som utvecklare på Appli!

Igår firade Arvid sitt första år som utvecklare hos oss på Appli. För att uppmärksamma detta valde vi att ta en liten intervju med honom för att höra hur första året har varit!